أخبار عاجلة

الرئيسية 10 jalla språk 10 مواضيع skriva kurs C och D نماذج مواضيع جاهزة لامتحان ناشونال بروف
مواضيع skriva kurs C och D نماذج مواضيع جاهزة لامتحان ناشونال بروف

مواضيع skriva kurs C och D نماذج مواضيع جاهزة لامتحان ناشونال بروف

تم جمع العدد الاكبر من المواضيع والدورات التي تأتي في امتحان الناشونال بروف لكورس دي D Sfi وسي C يمكن للطلاب ان يقومون بالتدريب على هذا المواضيع ومعرفة نمط السؤال كيف يأتي سوف نقوم بارفاق المواضيع حسب الدورات للسنين وايضا بعض المواضيع المكتوبة لمساعدة الطالب على الكتابة والتدريب

مواضيع كورس سي ودي

مدينة جديدة انتقلتي عليها

Hej min vän Sam!

Jag skulle gärna vilja berätta för dig om min nya stad. Förra veckan flyttade jag till en ny stad som heter Stockholm. Stockholm är huvudstad för Sverige och det är den* största staden här. Jag tyckte att Stockholm är en kul och tät stad och det finns många saker som är bra här t.ex, jag kan handla och lära mig svenska. Men det finns några dåliga saker här också t.ex, det är inte lungt här och man kan alltid höra trafiken, utsikten är myckt dåkig och alla människör är nya för mig men jag hoppas att jag kan trivas bra här och prata med mina nya grannar. Vi hörs!

Kram,………!

حفل حضرتيها!

Jag fick ett meddelande från min vän Sam att han har bjudit in mig till sin födelsdagsfest. I Tisdags gick jag och köpte blommor till min vän och sedan klockan 16:00 åkte jag till min väns lägenhet. Jag hälsade på mina kompisar sedan åt vi väldigt god mat, kött och kyckling därefter hämtade min vän Sam en fin tårta med cola som hade och det var jätte gott , sedan dansade vi och sjöng några populära låtar och vi var jätte glada och Sam fick några presenter. Det var den roligaste och finaste festen i mitt liv och alla hoppades att festen inte skulle ta slut. Det var mycket bra att vi kan glädja vår vän och medverkade i sin fest.

ايميل عن مطعم رحتيلو وشو رأيك فيو!

Från:………@gmail.com

Till:samRami@gmail.com

Ämne:Restaurang

Hej min vän SAM!

Hur är det med dig? Jag hoppas att allt är bra med dig och din familj. I tisdags åkte jag och min bror till en restaurang som heter Damas klockan 14:00 eftersom vår vän Ahmad bjöd oss till sin nya egna restaurang som ligger i Eskilstuna. I restaurangen åt vi fisk och sallad och vi drack saft med lunch sedan pratade vi med Ahmad och tackade honom. Maten var jätte god och billig men i restaurangen fanns det en nackdel, att det finns inte flera typer av mat, så man kan bara äta fisk eller kött. Jag hoppas att vi äka tillsammans nästa gång eftersom jag vet att du tycker om kött och fisk. Vi hörs ……..

! KRAM,………!

افضل صديق الك!

Jag ska berätta om min bästa vän som heter Ahmad och han är 23 år gammal och bor i Sverige. Jag och Ahmad har känt varandra för två år sedan. vi brukar göra många saker tillsammans t.ex, vi studerar,leker mycket tv-spel,promenerar,tränar och äker till en restaurang och bio. Jag tycker om Ahmad eftersom han bor gränsar till mig och vi respekterar varandra och han är en hälpsam person och vi har samma intresserat . Jag önskar att han överlever för 100 år och jag önskar att vi förblir vänner och han lever ett underbart

عن السكن

Hej Sam! Hur mår du? Jag är bra.Jag ska berätta till dig om min lägenhet här i Sverige.

Jag och min bror bor tillsammans i en fin lägenhet och den är två rum och kök och den är 65 kvadratmeter. Jag bor i Nykroppa och det är villaområde. Jag trivs inte i den här området eftersom det finns inte många människor, så jag inte kan prata svenska med människor. Det finns också annan problem när man vill handla eller köpa kläder för att det finns inte så många affärer. Nykroppa är så lugn område men jag tycker om att bo i en stor och tät stad och jag och min bror söker för en lägenhet i Stockholm nu. Vi hörs!

حفلة

En dag ringde mig vän mig och sade att han ska gifta sig och ska ha en bröllopsfest nästa lördag i festlokal i filipstad. I lördags gick jag till festlokalen på bröllopfesten och där fanns många vänner som jag kände. Vi hälsade på varandra . Jag träffade också nya snälla personer och pratade om festen . Vi åt och drack mycket, det var jättegod mat .sen vi dansade och sjöng. Jag träffade min vän och hans brud och gratulerade de och gav de en present och blommor. Den festen var jätterolig. Klockan två på natten åkte jag hem och sov djupt och drömde om den bröllopsfesten. Hej! Jag studerar på en svensk skolan för invandrare och det är jätte fint Det finns flera positiva punkter när man studerar här. jag träffar många människor från olika länder och olika kultur. Så då kan vi göra konversationer om våra seder och traditioner. Skolan använder tekniska hjälpmedel i undervisningen och det är ett nyttigt sätt för ätt man lära sig svenska. Man kan också låna en dator och svensk böcker utan avgift. på skolan gör vi många aktiviteter till exempel : vi går till biblioteket och varje onsdag lyssna vi på musik med alla lärarna och det är jätte trevligt! Men jag skulle vilja skriva om negativa punkter. Kafeterian är liten och borden är jätte stora. Ni kan byta storleken och hämta mindre bord med flera stolar. Vi går till skolan tre dagar per veckan .På onsdag och torsdag tillbringar vi en lång tid på skolan och det är tråkigt och jobbigt för oss. så jag tycker att det är bättre om lektionerna delas ut till hela veckan. Jag tycker att det är nyttigt att eleven vilja själv vilken lektion passar honom därför eleverna har olika behov.

MVH Chebli Khalou

عن root