أخبار عاجلة

الرئيسية 10 jalla nyheter 10 2015 Statsministern har lämnat sjukhuset idag
2015 Statsministern har lämnat sjukhuset idag
2015 Statsministern har lämnat sjukhuset idag

2015 Statsministern har lämnat sjukhuset idag

Pressekreterare i Svenska statsministern, att Stefan Leuven är inte i ett kritiskt tillstånd, på väg hem efter att ha gjort de nödvändiga tester på Karolinska Sjukhuset i Stockholm, enligt uppgifter från svenska nyhetsbyrån TT.

Enligt pressekreterare, Leuven skada kraftigt illamående, efter anländer från ett arbetsbesök i Etiopien på torsdagsmorgonen, och fördes till sjukhus omedelbart för läkarundersökningar, underströk att han inte lämnar Etiopien i en nödsituation, men beslutet att återvända var ovanligt tyst.

För hans del, pressansvarig på företaget som ansvarar för Soadavia Arlanda flygplats, Ulf och yenen, planet landade att regeringen var helt normalt.

Statsministerns besök i Etiopien mellan 13 och 16 juli, som höll möten inom ramen för FN i Addis Abeba, besökte också ett flyktingläger i närheten av gränsen till södra Sudan Gambella region.

Det är anmärkningsvärt att ministern för landsbygdsfrågor Sven-Erik Bucht är ansvarig för regeringens arbete i avsaknad av dess ordförande Stefan Leuven och reser utanför landet.

عن root